Prilikom najsavremenijeg metoda pranja Vaši tepisi prolaze kroz faznu obradu. U cilju dobrog informisanja naših klijenata smatramo važnim da detaljno predočimo svaki segment obrade Vaših tepiha.

Dubinsko usisavanje

Dubinsko usisavanje

Dubinsko usisavanje

U prvoj fazi, tepih prolazi dubinsko usisavanje sa tresačem tepiha, kako bi se preventivno otklonile sve neželjene prljavštine i materijali (što je naročito važno kod gustih tepiha sa dugom niti).

Automatizovan tresač tepiha

Automatizovan tresač tepiha

Automatizovan tresač tepiha

Nakon toga tepih prolazi kroz automatizovan tresač tepiha, gde se dodatno otklanjaju sve čestice prašine, peska, ili drugih nepoželjnih nečistoća.

Dubinsko pranje

Dubinsko pranje tepiha

Dubinsko pranje tepiha

Kada je iz tepiha istisnuta i poslednja česitca prašine prelazi se na dubinsko pranje tepiha korišćenjem savremene četkare kao i najkvalitetnijih proizvoda za pranje koji su netoksični, neinvazivni i potpuno bezopasni za okolinu.

Centrifugiranje

Automatizovana centrifuga

Automatizovana centrifuga

Kada smo sigurni da smo sa tepiha otklonili sve fleke i ostale nepoželjne nečistoće prelazimo na sledeću fazu. Automatizovana centrifuga će u potpunosti iscediti i isprati Vaš tepih do čiste kapi!

Sušenje

Nakon toga tepih još jednom prolazi detaljnu kontrolu kako bi se utvrdilo da li je pranje zadovoljilo sve kriterijume, a zatim gotovo suv tepih odlazi na sušenje u komoru.
Tepisi se zatim odlažu u posebnu prostoriju u kojoj se pripremaju za isporuku. Pre nego što se krene u razvoz tepiha, svaki tepih se ponovno usisava i pakuje u kombi za dostavu.

Prevoz

Prevoz

Prevoz

Tepih servis Grujić Vam obezbeđuje BESPLATAN prevoz tepiha, a ukoliko Vam to više odgovara tepih možete dostaviti i sami na adresu navedenu u kontaktu u toku radnog vremena servisa.

DUBINSKO PRANJE MEBLIRANOG I KOŽNOG NAMEŠTAJA

Kompletan nameštaj koji se obicno koristi u firmama i poslovnim prostorijama od stolice, fotelje, garniture, sofe… do tapaciranih separea od svih vrsta materijala (sve moguće vrste mebl štofova, kože, eko-kože…) čistimo sa specijalnim mašinama za dubinsko pranje. Posle ovog tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, posle odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća.
Redovnim pranjem i odrzavanjem koznog i mebliranog namestaja obezbedjujete lepo, cisto i zdravo okruzenje vaseg boravisnog, odnosno radnog prostora.

Proces pranja namestaja podrazumeva:

  • dubinsko usisavanje
  • nanošenje sredstava za pranje
  • uklanjanje fleka
  • masinsko ciscenje
  • dubisnko ispiranje i usisavanje
  • zavrsno brisanje
  • tretiranje zastitnim sredstvima